Thorium Consult

O nama

Thorium Consult d.o.o. nastoji postati vodeće društvo koje svojim korisnicima i tržištu pruža strategiju za preobrazbu i unaprjeđenje poslovanja, provedbu te strategije, te operativna rješenja kojima će naši klijenti postići željene ciljeve.
Pomažemo korisnicima ukloniti ograničenja u ostvarenju njihovih poslovnih projekata, pomoći im kreirati održivu financijsku konstrukciju u provedbi projekata ali i ostvariti kontinuitet u vlastitom unaprjeđenju.


Vizija
Ostvariti partnerski odnos sa klijentima, kontinuirano razvijati naše usluge, biti bolji od konkurencije. Omogućiti zaposlenicima napredovanje u struci, a time i doprinositi njihovom osobnom razvoju.
Kroz predani rad u našem području djelovanja, nastojat ćemo utjecati i na druga područja. Zalagat ćemo se za shvaćanje nužnosti očuvanja naše okoline – ekološke, poslovne i kulturološke – te tako biti mala, ali aktivna kap u oceanu globalnog razvoja.

Misija
Pružati korisnicima naprednije i kvalitetnije proizvode i usluge u području savjetovanja i ostvarivanja financijskih potpora te biti korak ispred njihovih potreba. Naša je misija da kroz kontinuirano usavršavanje i motiviranje zaposlenika osiguramo potpuno ispunjenje svih zahtjeva i zadovoljstvo naših klijenata.